Här har vi samlat alla våra aktiviteter där man kan komma djuren lite närmare. 


Om ni är nyfikna på studiebesök eller våra paket kolla under flicken Upplevelser.  Om ni har funderingar kring våra aktiviteter tala med personalen i stallet eller maila.

Ponnymys

På ponnymyset får yngre barn från 4 år chansen att mysa med vår ponny Kodex, man får borsta, klappa och mysa med honom nere i stallet. Ponnymyset håller på i 20 minuter per starttid och kostar 25:- per barn. Vi har begränsat antal platser.


Starttiderna är: 11:30, 11:50 och 12:10

 

Anmälan och betalning sker till personalen på plats i stallet eller via telefon senast dagen innan. Vi kan ta emot swish och jämna kontanter.


 

Fårmys

Under våren har vi fårmys två dagar i veckan.

Måndagar och Tisdagar kan man mellan 13.30 och 14.30 få komma in i hagen och mysa med fåren. Om personal inte finns i hagen är det bara att komma ner till stallet och hämta oss.


Aktiviteten är kostnadsfri och kan vara inställd vi ihållande regn.

Sagostund med djuren


Vi testar en ny aktivitet i Augusti där barnen sitter inne hos fåren eller kaninerna och lyssnar på högläsning. Vid regn är vi inomhus med kaninerna.


Sagostunden riktar sig till barn från 4 år. Aktiviteten håller på i 30-40 min med tid till samtal efteråt. Kostnaden är 30:- per barn, vuxna följer med på barnens biljett. Föranmälan krävs då vi har begränsat antal platser


Anmälan och betalning sker till personalen i stallet via telefon eller på plats senast två dagar innan. Vi kan ta emot swish och jämna kontanter.

Dela den här sidan

unsplash